web analytics
Дома Тагови ЕУ проект

Таг: ЕУ проект

ЕУ проекти – Интерпретација на гастрономијата како културен идентитет

Во периодот од 08-15.05.2022 година заедно со тимот на ХАЕМУС го спроведовме проектот „Интерпретација на гастрономијата како локален идентитет“, поддржан од програмата i-Portunus и...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!