web analytics
Дома Тагови едукација

Таг: едукација

Интерпретацијата на наследството како бизнис модел

На 05.11.2022 во Офицерскиот дом во Битола на покана од Програмата за зачувување на природата (која функционира со поддршка на Владата на Швајцарија) држев...

Обука за брендирање на културно наследство и менаџирање со туристичка дестинација

0
На 12-13.09.2019 во Струмица, се спроведе обука за брендирање на културно наследство и менаџирање на туристичка дестинација, на којашто бев предавач. Настанот беше во организација на...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!