web analytics
Home Tags SCUPINI ROMANI

Tag: SCUPINI ROMANI

Направи си античка римска храна, како од antica cucina romana

На 06.11.2016 год во комплексот ,,Ореов Лад" во Скопје се одржа SCUPINI ROMANI - првиот меѓународен фестивал посветен на античката римска култура во организација на ,,ХАЕМУС”...