Home Археологија Археологија или секс

Археологија или секс

1,830 views
1

Се што сте сакале да знаете за сексот, а можете веднаш да го откриете читајќи го симпатичниот текст на мојот колега од Србија Андреј Старовиќ – Археологија на сексот.

На сликата се римски жетони за јавна куќа: секој жетон на реверсот има бројка – поединечна цена, а на аверсот – јасна претстава за сексуалните услуги кои се добиваат за таа сума. :)

1 COMMENT

  1. Oва е деветка овде, кај Џаман е седумка…

    Според тоа и линкот кај Старовиќ, испаѓа дека орален секс (VII/VIII) бил поефтин од ракоблуд (X)? Не ми изгледа логично, оти првото го опфаќа и второто.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here