Home Археологија Манастирот свети Јоаким Осоговски

Манастирот свети Јоаким Осоговски

1,342 views
0

 

Денеска некако ми тргна со афирмација на македонското културно богатство. Во овој случај се работи за статијата на Катерина Богоева од Утрински Весник насловена како Манастирот „Свети Јоаким Осоговски“ држи чекор со времето.

   Значи сепак ако се сака, може да се пишува и вака. 🙂

 Линк до статијата


Препорачани линкови:
Манастир на свети Јоаким Осоговски – Крива Паланка
Мeѓународна ликовна колонија „Свети Јоаким Осоговски“
Чествување на македонските светители, испосници и исцелители
Останати статии од весници и блогови преки – Најди

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here