web analytics
Дома Тагови Vasilka Dimitrovska

Таг: Vasilka Dimitrovska

Новости од македонската археологија

Иако споро, сепак почнаа да се помрднуваат некои работи во македонската археологија. Пред една недела беше пуштено во оптек циркуларно писмо до сите археолози дека...

Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на...

"Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на Creative Commons" е насловот на мојот последен научен труд кој деновиве излезе во...

Археолошки впечатоци од 20 симпозиум на МАНД

  На археолошките симпозиуми на МАНД одам со години. Поточно на секои 2 години како што било до сега адет. Мојот став воопшто не...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!