web analytics
Дома Тагови Vasilka Dimitrovska

Таг: Vasilka Dimitrovska

Музејот на град Кратово и Саат кулата

Како град и локална самоуправа, Кратово има неколку културни установи: музеј на град Кратово, домот на културата и градска библотека. И покрај тоа...

Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на...

'Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на Creative Commons' е насловот на еден мој научен труд кој во 2009 година...

XXI Симпозиум на МАНД

На официјалната страница на МАНД вчера беше објавен повик за учество на редовниот XXI Симпозиум кој годинава ќе се одржи во Струмица, во хотел...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!