web analytics
Дома Тагови Stobi

Таг: Stobi

The Roman Forum at Stobi

The Roman city of Stobi in Republic of Macedonia is located on the main road that leads from the Danube to the Aegean Sea,...

Стоби

Археолошкиот локалитет Стоби претставува своевиден музеј под отворено небо и непресушен извор на информации за цивилизациите кои имале шанса да бидат жители на овој...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!