web analytics
Дома Тагови Observatory

Таг: observatory

Дали е македонската археологија контролирана? – случајот со Кокино

Причината поради која го пишувам овој пост е последиот извештај од археолошкиот локалитет Кокино, за чии ископувања се дадени само 3000 евра. За да...

А што по ѓаволите сега да правиме со Кокино?

Читам и не ми се верува на информацијата дека се дадени само 3000 евра за ископување на археолошкиот локалитет Кокино. Мислам дека нема потреба...

Поштенски марки со мотиви од Кокино

Денес во 12 часот, во просториите на Мала станица ќе бидат промовирани поштенски марки со мотиви опсерваторијата Кокино. Марките ќе ги промовира Македонското истражувачко...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!