web analytics
Дома Тагови Observatory

Таг: observatory

Публикации: Геоморфолошки и геоархеолошки карактеристики на Цоцев Камен

Веќе неколку години предмет на мојот интерес се предисториските локалитети во Источна Македонија, која како регион беше сосема заборавена и запоставена на научната мапа...

Колку чини казна за фрлен пикавец врз културно наследство?

Не знам од каде да почнам да ја елаборирам својата разочараност од третманот кон сопственото културно наследство. Можеби од вчерашната тура на која ги...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 4

Појаснување ЧЕТВРTО Зошто науката има потреба од Геоархеологија Daily it is forced home on the mind of the geologist that nothing, not even the wind that...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!