web analytics
Дома Тагови MAND

Таг: MAND

Археолошки впечатоци од 20 симпозиум на МАНД

  На археолошките симпозиуми на МАНД одам со години. Поточно на секои 2 години како што било до сега адет. Мојот став воопшто не...

Археоблог дел од престојниот XX редовен симпозиум на Македонското Археолошко Научно...

  Редовниот симпозиум на МАНД (Македонското Археолошко Научно Друштво) чиј член сум и јас, се одржува на секои две години. Како резултат на презентациите кои...

МАНД 2006

Пред некое време на мое големо изненадување, добив известување на мејл во вид на циркуларно писмо во кое пишуваше : ,,Симпозиумот на МАНД во Делчево...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!