web analytics
Дома Тагови MAND

Таг: MAND

XXI Симпозиум на МАНД

На официјалната страница на МАНД вчера беше објавен повик за учество на редовниот XXI Симпозиум кој годинава ќе се одржи во Струмица, во хотел...

Новости од македонската археологија

Иако споро, сепак почнаа да се помрднуваат некои работи во македонската археологија. Пред една недела беше пуштено во оптек циркуларно писмо до сите археолози дека...

Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на...

"Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на Creative Commons" е насловот на мојот последен научен труд кој деновиве излезе во...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!