web analytics
Дома Тагови MAND

Таг: MAND

Најава за 22 симпозиум на МАНД

На официјалната страница на МАНД (Македонското археолошко научно друштво) во изминатиот период беше објавен повик за учество на редовниот XXII Симпозиум на македонските археолози. Оваа година...

Заврши 21 Симпозиум на македонските археолози во Банско

Морам да признаам дека после толку години присуство, ова за мене сигурно беше еден од најдобрите симпозиуми на Македонското археолошко научно друштво (МАНД), и...

Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на...

'Зошто македонските археолози треба да публикуваат на Интернет под лиценцата на Creative Commons' е насловот на еден мој научен труд кој во 2009 година...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!