web analytics
Дома Тагови Kokino

Таг: Kokino

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 2

Појаснување ВТОРО - Зошто НЕ! за Културата Кокино За терминот "култура" може да се прочитаат најразлични толкувања во зависнот од разгледуваниот проблем и дискурсот кој...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 1

Во последно време јавноста повторно се разбранува со Кокино и препукувањата помеѓу неколку ентитета за неговата веродостојност како културно наследство, наше и на светот....

Дали е македонската археологија контролирана? – случајот со Кокино

Причината поради која го пишувам овој пост е последиот извештај од археолошкиот локалитет Кокино, за чии ископувања се дадени само 3000 евра. За да...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!