web analytics
Дома Тагови Excavation

Таг: excavation

Палеолит (1) – зошто пештери и поткарпи?

Вовед Пред да се запишам на факултет се занимавав малку со алпинизам, планинарев и одев по пештери. Неколку години бев спелеолог и член на спелеолошкото...

Духови, гробови и останати салтанаати

Постои еден сајт за кој сите блогери одамна знаеме дека е фејк. Служи за забава и на него секој може да си направи вест...

Call for participation – Archaeological excavation at PAVA (TUSCANY)

I° turno 19 maggio - 06 giugno 2008 II° turno 08 giugno - 27 giugno 2008 III°...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!