web analytics
Дома Тагови ХАЕМУС

Таг: ХАЕМУС

Интерпретациска Работилница (Meet, See, Do 2024): Интерактивност со деца и млади...

Изминатиот период ја имав привилегијата и задоволството како претставник на ХАЕМУС да учествувам на меѓународната конференција "Meet, See, Do" 2024 којашто на 18-19.04.2024 во...

Meet, See, Do 2024 – Меѓународна музејска конференција за заштита на...

Осмото издание на "Meet, See, Do", годишната конференција на Балканската мрежа на музеи, оваа година собра повеќе од 70 учесници од 17 европски земји...

Кога си дел од историјата – Пивара Скопје одбележа 99 години...

Пивара Скопје го прослави својот 99 роденден, благодарение на документите кои во 2019 со ХАЕМУС ги пронајдовме во Архивот во Белград. Дури и логото...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!