web analytics
Дома Тагови прирачник

Таг: прирачник

Направи си бизнис план за менаџирање со културни добра

Минатата недела имав можност да бидам дел од една интересна работилница насловена истоветно како и македонско издание на публикацијата „Бизнис планирање за рехабилитација на...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!