web analytics
Дома Тагови Пивара Скопје

Таг: Пивара Скопје

Како стигнав до најголемиот интернационален форум на компанијата Кока-Кола

Веќе втора година по ред како претставник од Македонија добивам покана да се вклучам во годишниот настан „The Coca-Cola System Annual Stakeholder Forum“. Поканата...

Кога „Скопско“ се викаше „Охрид“

Вие си мислите Охрид-Скопје ривалитет, ама не сте знаеле дека некојпат „Скопско“ пиво се викало „Охрид“!  За помошта околу пронаоѓање и датирањето на...

Кога си дел од историјата – Пивара Скопје одбележа 99 години...

Пивара Скопје го прослави својот 99 роденден, благодарение на документите кои во 2019 со ХАЕМУС ги пронајдовме во Архивот во Белград. Дури и логото...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!