web analytics
Дома Тагови Охрид

Таг: Охрид

Моето експертско мислење за Охридскиот регион како светско наследство на УНЕСКО

На 18.01.2023 бев поканета од страна на Делегацијата на ЕУ во Скопје да се придружам на Амбасадорот Дејвид Гир и на останатите 17 амбасадори...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!