web analytics
Дома Тагови Обука

Таг: Обука

Работилница „Интерпретациjaта како основа за одржлив развој на природното и културното...

Во организација на ХАЕМУС, мојот Центар за научно истражување и промоција на културата а во партнерство со Интерпрет Јуроп (Interpret Europe) на 24.04.2024 од...

Интерпретациска Работилница (Meet, See, Do 2024): Интерактивност со деца и млади...

Изминатиот период ја имав привилегијата и задоволството како претставник на ХАЕМУС да учествувам на меѓународната конференција "Meet, See, Do" 2024 којашто на 18-19.04.2024 во...

Која е твојата приказна? – работилница за идни интерпретациски планери

На 17.02.2024 во просториите на Europe House Skopje одржав кратко предавања проследено со интерактивна практична едукативна вежба на тема за интерпретациско планирање. Презентацијата беше...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!