web analytics
Home Tags обсерваторија

Tag: обсерваторија

А што по ѓаволите сега да правиме со Кокино?

Читам и не ми се верува на информацијата дека се дадени само 3000 евра за ископување на археолошкиот локалитет Кокино. Мислам дека нема потреба...

Поштенски марки со мотиви од Кокино

Денес во 12 часот, во просториите на Мала станица ќе бидат промовирани поштенски марки со мотиви опсерваторијата Кокино. Марките ќе ги промовира Македонското истражувачко...
error: Content is protected !!