web analytics
Дома Тагови Малешевија

Таг: Малешевија

Патешествие околу светот со срцето во Малешевијата

Еден убав и невообичаено топол ноемвриски ден, се упативме во срцето на Малешевијата, или како што најчесто ја нарекуваме „нашата мала Швајцарија“. А таму...

УНЕСКО Тура низ Источниот плански регион

УНЕСКО Тура низ Источниот плански регион по повод Меѓународен ден на музеите 2016 Меѓународниот денот на музеите е прослава која во светот од 1977 година...

Источниот плански регион на Република Македонија – регион на УНЕСКО

На седницата на советот на Источниот плански регион (ИПР), која се одржа кон крајот на декември 2015 година во Свети Николе, беше усвоена Стратегијата за...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!