web analytics
Дома Тагови карпа

Таг: карпа

Колку чини казна за фрлен пикавец врз културно наследство?

Не знам од каде да почнам да ја елаборирам својата разочараност од третманот кон сопственото културно наследство. Можеби од вчерашната тура на која ги...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 4

Појаснување ЧЕТВРTО Зошто науката има потреба од Геоархеологија Daily it is forced home on the mind of the geologist that nothing, not even the wind that...

Кокино, мегалитските глупости и непостоечките култури – Дел 3

Појаснување TРETО - Праисториска религија Кон крајот на V милениум п.н.е започнуваат процеси кои во тeкот на IV милениум во целата западна и северозападна Европа...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!