web analytics
Дома Тагови Интернет

Таг: Интернет

Археоблог дел од престојниот XX редовен симпозиум на Македонското Археолошко Научно...

  Редовниот симпозиум на МАНД (Македонското Археолошко Научно Друштво) чиј член сум и јас, се одржува на секои две години. Како резултат на презентациите кои...

МАНД 2006

Пред некое време на мое големо изненадување, добив известување на мејл во вид на циркуларно писмо во кое пишуваше : ,,Симпозиумот на МАНД во Делчево...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!