web analytics
Дома Тагови Интернет

Таг: Интернет

Почнува 21 научен симпозиум на македонските археолози

Од утре, па во следните три дена ќе се одржува XXI симпозиум на МАНД во хотелот Цар Самоил, во Банско. На едно место ќе...

Македонска онлајн археологија за претстојниот XXI Симпозиум на МАНД

Едно десеттина години одам на симпозиуми на македонските археолози. Сум била прво слушател, а подоцна активен партиципант. Овие симпозиуми ги организира МАНД (Македонското археолошко...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!