web analytics
Дома Тагови Бутел

Таг: Бутел

Култот на Свети Никола во Општина Бутел

Пред неколку години работејќи на проектот за „Водич низ византиските цркви во Скопје“, којшто во 2019 година излезе како посебно издание на ХАЕМУС, се...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!