web analytics
Дома Тагови архитектура

Таг: архитектура

Резиме од турата за Отоманските споменици во Скопје

Колкава е моќта на социјалните медиуми? Би рекла огромна, судејќи според она што (ми) се случи вчера на 14.11.2010 година на Бесплатниот раглед на...

БЕСПЛАТЕН РАЗГЛЕД НИЗ ОТОМАНСКОТО НАСЛЕДСТВО НА СКОПЈЕ

Апдејт: Тука може да се причита како помина турата низ отоманското наследство на Скопје ________________ Организатор и домаќин: Димитровска Василка Тип: Еднодневна тура низ Скопје Датум:...

Случајот со бронзениот кратер од Корешница, Демир Капија

Повеќе од една деценија бронзениот кратер ископан во с. Корешница, Демир Капија, го предизвикува вниманието на стручната јавност, на медиумите и на сите заинтересирани...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!