web analytics
Дома Тагови Агата Кристи

Таг: Агата Кристи

Агата Кристи – download на 26 книги

Некој ја прочитал Агата Кристи до своја 14 год. возраст. Некој допрва ја открива, а честопати и се препрочитува едно те исто дело зошто...

Археолог аматер или на терен со Агата Кристи? (4)

Некој ја прочитал Агата Кристи до своја 14 год. возраст. Некој допрва ја открива, а честопати и се препрочитува едно те исто дело зошто...

Археологијата во романите на Агата Кристи (3)

Но пред Кристи и воопшто почне да размислува на тој начин, еден друг човек во книжевноста вовел лик кој практично ќе ги постави основите...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!