Дома Проекти

Проекти

ВИКИМЕДИЈА МАКЕДОНИЈА

Повеќе

====================================================

Macedonia Vision

Следејќи ја својата желба да помогнам во промоција на Република Македонија и во развојот на локалниот туризам кој пред се би се базирал на културно-историските споменици и археолошките локалитети, во 2008 година започна моето партиципирање во проектот Macedonia Vision, incoming програма наменета за посета на странските, но и домашните гости во Македонија, а досегашните промотивните материјали во чие реализирање учествував и самата, се состојат од: туристички мапи, обемен веб сајт,  каталог со опис на сите туристички дестинации во земјата, и брошури со разработени итинерери за екскурзии и излети.

Повеќе