web analytics

DON'T MISS

Кога Градското поглаварство на Скопје сакаше да направи музеј од кафеана

Со оглед на рекламите во весниците кои излегувале во периодот помеѓу двете светски војни, би можеле да кажеме дека најомилена забава на скопјани била...

Кој ќе биде над вас, а кој под вас на патот...

  Исто како што некрополите во дамнешните времиња се наоѓале во близина на населените места, така денеска гробиштата се наоѓаат во близина на некој град....

GADGETS WORLD

Пивара Скопје одбележува 98 години од своето постоење

Повод 98 години од своето постоење, во името на ХАЕМУС – Центар за научно истражување и промоција на културата, заедно со колегата Александар Маџовски наточивме...

LIFESTYLE

[td_block_social_counter custom_title=”STAY CONNECTED” facebook=”tagDiv” twitter=”tagdivofficial” youtube=”tagdiv” border_top=”no_border_top”]

LIFESTYLE

LATEST REVIEWS

Крстот на Водно vs. Тајната книга (7)

Би сакала нешто да остане запишано во мојот дневник како сувопарен факт. Додека траеше промоцијата на филмот Тајната книга...

Block title

error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!