Правила за коментирање

Постовите на овој блог се мои. Со самото тоа го кажувам својот став или дел од него што...

ЧПП

Дали си навистина археолог ? Јас сум дипломиран археолог и историчар на уметноста на Катедрата по 'Историја на уметноста и археологија' во Скопје, во класата...

Прирачник за коментирање

Постовите на овој сајт се мои. Со самото тоа го кажувам својот став или дел од него што значи дека не морам да реплицирам...