Дали си навистина археолог ? Јас сум дипломиран археолог и историчар на уметноста на Катедрата по 'Историја на уметноста и археологија' во Скопје, во класата на проф. д-р. Драги Митревски. Во 2011 ги завршив постдипломските студии. Мојата магистратура беше поставена...
Постовите на овој сајт се мои. Со самото тоа го кажувам својот став или дел од него што значи дека не морам да реплицирам доколку не гледам потреба, а можам да одговорам доколку сакам. Не се толерира спамирање, навредување, лични...
Во месноста Кисела Вода, на патот кон Липково на приватно земјиште, уште во 1957 г. се пронајдени две мумии на кои им е зачувана, дури и облеката. Сандаците во кои биле мумиите, за кои се препоставува дека се стари...