Како што имам веќе претходно пишувано, некаде кон крајот на 2018 година и почетокот на 2019 година започна соработката на ХАЕМУС со Пивара Скопје АД (денес дел од семејството на Coca-Cola HBC и HAENEKEN N.V.). Kомпанијата за производство на...
На 22.12.2020 како директор на ХАЕМУС, зедов учество во дебатата на Регионалниот форум „Сеќавање и меѓукултурен дијалог“ кој како онлајн настан беше организиран од ALDA – European Association for Local Democracy – Skopje во соработка со Balkan Network for Local Democracy, а под...
Денес славам почеток на 14та година откако мојот сајт Археоблог е хостиран на MKhost - бр. #1 хостинг провајдер и регистрар на домени во Република Македонија. Како индивидуалец, услугите на МКхост ги користам скоро 14 години, од самите почетоците...