ПОСЛЕДНИ НАПИСИ

Вчера вечер, на 05.09.2021 во 20ч. во Кинотека на Македонија се случи официјалната премиера на авантуристичкиот документарен игран филм „Брод со Бисери“. Автор на овој документарец и главен менаџер е Регина Икономовска, режисер Александар Зиков, јас ја глумам споредната...
Пивара Скопје го прослави својот 99 роденден, благодарение на документите кои во 2019 со ХАЕМУС ги пронајдовме во Архивот во Белград. Дури и логото на компанијата беше променето по нашето истражување. Соработката на ХАЕМУС со Пивара Скопје трае повеќе...
  Изминативе неколку дена се заглавив со гледање на сите три сезони на турската серија Атије. Wooowww, стоп со предрасудите. Ова навистина е турска серија, ама не е она што мислите, бидејќи се работи за врвна продукција од страна на...