web analytics
Дома Автори Потови од Археолошки дневник

Археолошки дневник

1139 ТЕКСТОВИ 109 КОМЕНТАРИ
Археоошки дневник е првата веб страница во македонскиот интернет простор посветена на археологијата како наука. Сајтот во континуитет постои од 2005 со цел едукација, промоција, интерпретација и популаризација на богатото македонско културно наследство.

Промоција на публикацијата „Прирачник за слободни ученички активности“

На 05.10.2023, на меѓународниот денот на учителот го имав задоволството како промотор на настанот да поговорам за публикацијата „Прирачник за слободни ученички активности“ во...

Како го создадов Storytelling Skopje – мојата програма за интерпретација на...

Проектот Storytelling Skopјe („Скопје раскажува“) е моја програма за интерпретација на наследството. Проектот се градеше постепено низ мојата професионална кариера. Скопје e град во...

Интерпретациска обука: Наследството како основа за одржлив развој на културниот и...

0
На 16.09.2023 од 09-17 часот во просториите на Europe House Скопје, во организација на ХАЕМУС се случи интерпретациска обука „Наследството како основа за одржлив...
error: СОДРЖИНАТА Е ЗАШТИТЕНА !!