Дома Археологија Најдобар промотор на Македонија

Најдобар промотор на Македонија

3,922 views
3

Драги пријатели, номинирана сум за наградата ‘за најдобар промотор на Македонија’. Можете да гласате на следната анкета. Гласајте и споделете. Споделувањето е грижа за нашата земја и нашата нација. 🙂

Dear friends, I am nominated for ‘The Best Promoter of Macedonia Award’. You can vote here. Vote and share. Sharing is caring for our country. 🙂

**

Гледам дека постои проблем со снаоѓање при гласањето на анкетата, па следете ги слeдните инструкции:

1. Прво треба на страницата да кликнете Like
2. Потоа кликате на POLL, но пред да гласате морате да ја активирате апликацијата
3. Кликнете на моето име и на копчето копчето VOTE 🙂

Ви благодарам однапред за времето, вашиот глас оди за македонската археологија и културно наследство 🙂

3 КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име