Дома Археологија AARG Meeting 2010 – Bucharest

AARG Meeting 2010 – Bucharest

2,382 views
1

AARG (Aerial Archaeology Research Group) на својот сајт го објавија букирањето за следна конференција која се однесува на аероархеологијата и сите научни дисциплини кои таа ги допира. Заинтересирани за оваа средба, упатствата за Букурешт 2010 можат да ги пронајдат на официјалниот сајт на AARG .

Посебно би требало да обрнат внимание студентите и младите истражувачи, бидејќи во рамките на самата конференција постои можност за доделување стипендии за оние кои сакаат да присуствуваат на предавањата и работилниците.

ЛинкAARG MEETING BUCHAREST 2010

1 КОМЕНТАР

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име