Дома Археологија Како се разбираме јас, археологијата и политиката

Како се разбираме јас, археологијата и политиката

2,500 views
2

 

п©я─п╟я┬п╟я п╣я┌п╬ п╫п╟ п╦п╢п╣п╫я┌п╦я┌п╣я ┌п╬я┌ п╦ п╬п╢п╫п╬я│п╬я┌ п╪п╣я⌠я┐ я│п╩п╦п╨п╟я┌п╟ п╦ я≤п╟п╥п╦п╨п╬я┌/ я┌п╣п╨я│я ┌п╬я┌/п╫п╟я─п╟я ├п╦я≤п╟я┌п╟ .п▓п╬ п╨п╟я┌п╟п╩п╬пЁп╬я┌ п╥п╟ п╦п╥п╩п╬п╤п╠п╟я┌п╟, п╦я┌п╟п╩п╦я≤п╟п╫я│п╨п╦п╬я┌ п╨я─п╦я┌п╦я┤п╟я─ п▐п╬я─я÷п╬ п░я

Мислам дека можеме и подобро. Со политиката де :))))

2 КОМЕНТАРИ

  1. Што и да кажам никој нема да ми верува! Како и да е со текот на времето јас и политиката напредуваме, можеби понатаму и светови ќе поместуваме. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име