Дома Археологија Сонот за Александар

Сонот за Александар

1,953 views
0

 

Eднаш сонував дека зборувам со Александар, коњот стои покрај него, а куќата е опколена. .. Се плашам дека не бев замолена да прашам некого за да ја напуштам собата. Не. Не бев прашана од никого во собата, дури ни од Букефал… Александар ми зборуваше на мене, а коњот слушаше … чек чек, можеби беше вака … јас слушав пред да прашам, а Александар и коњот зборуваа. Не,не,не… Јас бев замолена да запрашам… зошто никој од собата не смее да го праша Букефал да ја напушти собата… Или Александар беше тоа. Пред да ме праша коњот мене, никој не смееше без мое прашање да ја напушти собата… :))))))

А целиот сон со филмско сценарио може да се прочита кај Џаман.от.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име