Дома Администрација Археолошка креативна работилница – нова филијала на Археоблог

Археолошка креативна работилница – нова филијала на Археоблог

1,560 views
0
Оваа филијала на Археоблог моментално насловена како Креативна археолошка работилница или скратено Архео-креатива, го претставува моето креативно виртуелно катче. Со овoj веб простор дефинитивно ги одвојувам своите личните креации и афинитети кон разните категории на уметноста од сферата археологијата, иако несомнено тие честопати ќе се преплетуваат.

Страниците се во работната верзија и сајтот е се уште во изработка…

Секоја сугестија е добредојдена 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име