Home Апели SOS за довербата

SOS за довербата

982 views
0
Заборавени се
некои основни вредности
изместени се многу репери
но сепак
во нечии души
гори кандилце.

Верувам во себе
и благодарам што те имам тебе.
Зошто ако некогаш, беше понекогаш,
Сега и овде е запишано засекогаш


СОС телефон за деца и млади 0800 1 22 22

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here