Дома Архео TV 2.0 Најдобрата песна испеана за Скопје

Најдобрата песна испеана за Скопје

1,887 views
0
Мислам дека ова ако не е најдобрата, во секој случај е најпознатата песна испеана за Скопје. Ма што год значело тоа Scopia… 🙂 Рафаела Кара без да знае станала културен амбасадор на главниот град на Република Македонија. Нешто што е недостижно за било која владеачка гарнитура. Затоа што сите што доаѓаат и си одат, така и ќе останат запишани во архивите. Како ,,Гарнитури” :))))

Скопје, Скопје ми ско….
Скопје, Скопје ми Скопје ско… :)))))

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име