Дома Политика Како се разбираме јас, археологијата и политиката

Како се разбираме јас, археологијата и политиката

1,140 views
0
п©я─п╟я┬п╟я п╣я┌п╬ п╫п╟  п╦п╢п╣п╫я┌п╦я┌п╣я┌п╬я┌ п╦ п╬п╢п╫п╬я│п╬я┌  п╪п╣я⌠я┐ я│п╩п╦п╨п╟я┌п╟ п╦  я≤п╟п╥п╦п╨п╬я┌/ я┌п╣п╨я│я┌п╬я┌/п╫п╟я─п╟я├п╦я≤п╟я┌п╟ . п▓п╬ п╨п╟я┌п╟п╩п╬пЁп╬я┌  п╥п╟ п╦п╥п╩п╬п╤п╠п╟я┌п╟, п╦я┌п╟п╩п╦я≤п╟п╫я│п╨п╦п╬я┌  п╨я─п╦я┌п╦я┤п╟я─ п▐п╬я─я÷п╬ п░я

Мислам дека можеме и подобро. Со политиката де :))))

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име