Дома Архео TV 2.0 Клип од мојот таен обожавател :)))

Клип од мојот таен обожавател :)))

1,281 views
0
Кога го добив фајлот на e-mail мислев дека е направено од некој мој таен обожавател. Бев почестена што ги употребил моите слики од блогот да го направи ова симпатично клипче. Кога оно…

ќе мора да почекам за да ја кажам тајната. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име