Дома Археологија И UNESCO не фиромизира

И UNESCO не фиромизира

1,957 views
1

 

Покрај Мајкрософт кој продолжува да не фиромизира со Вистата, очигледно дека фан на таквото етикетирање е и седиштето на UNESCO. Навистина не го очекував ова, па немам ни некој прикладен коментар за ваквото ептен неприкладно однесување за организацијата која се труди да го заштити културното наследство во светот.

Или можеби UNESCO го заштитува културното богатство само на FYROM, ама не и на Македонија.

1 КОМЕНТАР

Leave a Reply to Да, Ти си Светско Чудо » Археолошки дневник vol.2.1/2 © Cancel reply

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име