Дома Тајната книга (серијал) Тајната книга на Википедија (4)

Тајната книга на Википедија (4)

1,544 views
0

По поставувањето на инфо текстот за филмот Тајната книга на англиската Википедија од страна на Развигор, поставив соодветен  и на македонската верзија на Википедија. Со онолку податоци колку што дозволуваат авторските права на филмот.

За текстот кликнете тука, а пожелно е негово надополнување бидејќи написот е никулец, па секој заинтересиран може визуелно и текстуално да го дообликува .

продолжува

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име