Дома Апели Меѓаши – Новогодишни честитки од детската фантазија

Меѓаши – Новогодишни честитки од детската фантазија

1,578 views
0
Добив молба од Меѓаши да ги промовирам нивните новогодишни честитки. Правени од креативни деца за сите нас, приходот кои ќе се собере ќе бидe наменет за SOS телефонот за деца и младинци и за детските работилници.

Бев дел од Меѓаши со своја креативна работилница по археологија, и затоа знам дека парите ќе отидат на вистинското место. Уште еднаш апелирам…

Да им помогнеме на дечињата. Направете мал гест и купете некоја од овие честитки. Ако не купувате, тогаш барем линкајте.


кликнете на сликата за да ја зголемите


Апдејт – на апелот се приклучија

порталот Алиби

РибароМеѓународен ден на детето
ДулеARWENA предлага, вие прифатете
КимиПОМОШ за НАЈМИЛИТЕ
Десничарски блогМеѓаши – Новогодишни честитки од детската фантазија!
PARADISE CITY OF©Меѓаши – Новогодишни честитки од детската фантазија
Dark lordБИДЕТЕ ХУМАНИ! АКЦИЈА ЗА ОМАСОВУВАWЕ НА ХУМАНОСТА!!!
ВоланМеѓаши – Новогодишни честитки
НаткаСветот денес….
Е-ladyПОДДРЖКА-МЕЃАШИ
ВоланМеѓаши – Новогодишни честитки
Call of dutyБидете фини, сакајте ги децата!

Пишани медиуми :
Нова МакадонијаНовогодишни честитки со мотиви од детската фантазија

Заеднички блог за подршка на иницијативата:

TWILIGHT ZONE CAFEMOLBA


Честитките можат да се порачаат директно од Меѓаши, или во слободна продажба да се најдат на следните пунктови:

14-29.12 – Скопски саем
24-25.11 – Саем во Струмица, Дом на АРМ
05 .12 – Хард Рок -Новогодишен Базар
07-10.12 – Чифте Амам – Саем на ракотворби

За повеќе информации проверете во коментарите.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име