Дома Лично (Од)умирањето не е друштвен процес

(Од)умирањето не е друштвен процес

1,098 views
0
 
По некое непишано правило човек се раѓа сам, умира сам, па следствено на тоа заклучокот кој може да се извлече е дека… Умирањето не е друштвен процес. Сепак виртуелното умирање е многу чудно и интересно. Откако пробав да го убијам административно мојот оригинален блог на Блогерај, (а морав бидејќи почна да ме надраснува и поклопува) останав да висам на нетов како на виртуелна закачалка. И сега го барам следниот долап каде што ќе се закачам. Мислам дека оној со шибер врати ќе биде најдобар.
 
smilie

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име