Дома Интернет Препорака – колку е големо блог корзото

Препорака – колку е големо блог корзото

1,138 views
0

 

Во последно време читам неколку блога кои покрај тоа што се интересни и необични со своите содржини, имаат и нешто друго заедничко. Можеби авторите нивни не ги апдејтуваат доволно често, но сепак заради одреденото ниво на квалитет, заслужуваат да се погледнат и прочитаат. Ви ги препорачувам блоговите на:

БАШ ЧЕЛИК од Челикчомак
МАКЕДОНЦКА БРОНЅА од Чорбаџија
Блог за обидите на сопственото запознавање by Dozdalec
Моето второ јас односно мојата проза и поезија од ДУЛЕ ВАРВАРИНОТ

Не за друго….туку затоа што се дел од нас, зошто не припаѓаат на Блогерајов, и затоа што не подсетуваат дека блог корзото е нешто малку пошироко од она со кое некои се идентификуваат.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име