Дома Археологија Утрински пишува за Библијата на Дневник

Утрински пишува за Библијата на Дневник

1,080 views
0

Ај што ми направи ќеиф самиот акт на донација на Бибилијата од страна на весникот Дневник, меѓутоа за одбележување е и честитката која од 7 дневни весници, пристигна само од еден. Браво за Утрински весник кој остапија простор барем со еден напис да ја одбележат акцијата на нивните колеги. На другите весници нека им е арам.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Внеси го тука твоето име